Vakantiewoningen

Wij van Berendsen Houtbouw zijn gespecialiseerd in het bouwen van (duurzame) accommodaties op voornamelijk vakantieparken. Dit doen wij momenteel op diverse grote parken. Het liefst gaan wij in gesprek met een partij en denken graag vanaf de eerste opzet mee. Wij zijn dan ook onderlegd in het bouwen van uiteenlopende projecten zoals steenbouw, houtbouw en Tiny Houses (zelfvoorzienende accommodaties) en zijn in staat om de gehele begeleiding hiervan op ons te nemen wat ons uniek maakt. Aangezien steeds meer parken vragen om duurzame oplossingen gaan wij mee met de nieuwste ontwikkelingen om zo aan deze vraag te kunnen voldoen. Niet iedereen gaat voor duurzaam, daar hebben wij begrip voor en kijken dan graag naar andere oplossingen.

Ook kunnen wij met bepaalde ingrepen bestaande parken en accommodaties verduurzamen. Dit doen wij door middel van Groendaken waar wij leverancier van zijn. Dit is al op verschillende grote parken toegepast. 

 

Wanneer uw park toe is aan vernieuwing of aanpassing komen wij graag in contact met u om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

P.S. Op zondag 30 september 2018 zijn wij te zien geweest in het televisieprogramma Green Project op RTL 7 met een item over het bouwen van vakantiewoningen en over Groendaken.

https://www.youtube.com/watch?v=M0MA5GTcY8U

https://www.facebook.com/578251488931502/videos/2231947457046473/