Laatste nieuws

Droomparken

Wij zijn op verschillende locaties van Droomparken meerdere huizen aan het bouwen. Hieronder een aantal voorbeelden.

GreenProject RTL7

Onlangs hebben wij de opnamedag voor het TV programma GREENPROJECT gehad. Het was een geweldige ervaring om hieraan te mogen deelnemen en willen dan ook Droomparken en Sempergreen Group hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van het item over duurzaamheid.

De aflevering is te zien op zondag 30 september om 13.30u op RTL 7. 

 

20-03-2018

Zelfvoorzienend huisje

In Nederland is er steeds meer vraag naar duurzame oplossingen. Berendsen Houtbouw kan voldoen aan deze wensen. Wij hebben duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. Daarom werkt Berendsen Houtbouw nauw samen met verschillende partners maar kan het voor een groot deel zelf alle duurzame oplossingen voldoen. 

Een mooi voorbeeld van een zeer duurzaam product is een zelfvoorzienend huisje. Door gebruik te maken van slimme oplossingen kunt u recreëren of permanent wonen in een duurzaam huis. Denk hierbij aan producten als Sedum, zonnepanelen, zonneboiler of warmtepomp en een hoge isolatiewaarde.

Berendsen Houtbouw helpt u graag op weg om uw zelfvoorzienend droomhuis(je) te bouwen.    

20-02-2018

Vanmorgen een bezoek gebracht aan Sempergreen Group. Onze leverancier voor Sedum! Een mooie rondleiding gehad binnen het bedrijf en de kwekerij.

Kantoor/werkplaats

Kwekerij